gul
logo i bild

om many waysMany Ways har över 30 års erfarenhet inom Hälsa och Friskvård


Many Ways grundades 1987 av Louise Nilsgard. Alla dessa fantastiska år har resulterat i att Many Ways ständigt erbjuder ny kunskap till företag och privatpersoner genom föreläsningar, hälso- och friskvårdsdagar, hälsouppdrag, utbildningar och skribentuppdrag.
Genom ett brett kontaktnät ingår kunniga och seriösa underleverantörer med lång erfarenhet inom olika områden som gör att hälsa och friskvård förmedlas på ett seriöst, kunskapsgivande och inspirerande sätt.
Vi finns till för både företag, kommuner, föreningar, organisationer och privatpersoner.

Företagets motto är
Hela människan - En helhetssyn.

Many Ways AB

Drottninggatan 71A
111 36 Stockholm

e-mail: info@manyways.se

 

 

 

vitlök

Louise Hammarberg

Hej och välkommen till min sida.

Jag vill presentera mig och berätta om hur jag startade mitt intresse för att leva ett friskt liv.
Jag startade tanken med hälsa redan som tonåring då jag hade simningen som mitt största intresse. Redan då märkte jag hur maten kunde påverka min prestation. Jag var fast beslutsam om att jag skulle ägna mitt liv åt hälsa och utbildade mig både inom ekonomi, pedagogik, friskvård, personlig träning och som näringsterapeut. 1987 grundade jag Many Ways AB och är VD för företaget
Idag arbetar jag inom företaget som Hälso- och matskribent, konsult, föreläsare och utbildare. Many Ways har idag ett stort nätverk av kunniga, omtyckta och erfarna underleverantörer för att tillmötesgå våra kunder. Min yttersta kompetens är att förmedla mina kunskaper på ett inspirerande, glädjefyllt och enkelt sätt för att bevara en frisk framtid.

Louise Nilsgard

bottenlinje